Dagbok

Dagbok for den Gadeskes familie.

Lørdag 14.Februar-2009.

Oppdateringer: Flyttet litt på sidene, opdatert "familien vår" , Noen nye lenker, og ser helt klart behovet for noen nye bilder..

Nå er det en stund siden sist jeg har redigert igjen-det går i rykk og napp med meg dette her. Nå MÅ jeg få tatt noen bilder så dere får sett hvor fint det er her i hurdal på vinteren. Det er jo kanonfint på sommeren, men nå når vi har mye snø, er det helt ubeskrivelig flott her..Skal få tatt noen bilder..

Ellers har jeg vært syk(influensa) og nå er det Ann som ligger rett ut..Ungene har stort sett holdt seg frisk, heldigvis.

Var i Trysil og sto litt på ski forige helg med jobben, men det kom så mye snø at det ble faktisk mest sånn derre andre greier man gjør når man er på slike turer og ikke står på ski-sånn derre etterpåskigreier, vet du..bare at vi tok både før og etter, og det var helt ok og masse morro..

Oppfordrer alle til å ta vare på hverandre, er jo sånn valentinsdag-og da skal man være gla i hverandre, husk det...

Fredag 16.01-2009

Oppdateringer: Møller bil-bilder og litt..
                         HPK Årsmøte og medlemmer.
                         Generellt bilder og design.

Tja, nå er det 2009 gitt. Har hatt det supert i Jula i Kirkenes og Vadsø. Jobben er travlere enn noen gang, tross alle maser om dårlige tider.Skjønner ikke hva de snakker om..

I helga er svigermor Marna på besøk, hun sitter ikke stille 5 minutter. Støvsuger,vasker klær og styrer på mens jeg har holdt på med HPK saker og Ann har fått problemer med albuen igjen. Ikke rart vi er glade i denne dama.
Lørdag skal vi besøke May-Liss m/den kosmo-iske familie før de skal til syden.Vi går vel en tur å spiser ute på Jessheim-Dæ bli kossseli, tru je..

Nå er è natt..

Tirsdag 23.12.2008

Oppdateringer: Morsomheter har fått nytt navn; nå kalt bare humor, oppdatert bilder ++.

Nå er det lille-Julaften og vi er i kirkenes hos mammaen og pappaen min. Vi kom på søndag(21/12) og blir i kirkenes til 3.juledag-da reiser vi til Vadsø og feirer nyttår hos Tove og Geir med familier.
Har allerede fått hilst på Cecilie og Isak(Isak er barnet til Cecilie-2 år). Han bare går rundt og smiler og sier "Hua, Hua" og har det helt topp hele tiden-han har fått åpnet noen pakker i dag fordi han skal være hos faren på julaften.
Vi andre må pent vente til i morgen. Her oppe koser vi oss masse. Har fått truffet min kjære søster Unn-Merete-hun kommer også i morgen for å feire med oss. Tror Julaftenblir stor-koselig for oss alle.
Skal prøve å skildre litt nå i jula-bør jo få tid nå,selv om vi skal rekke mange besøk..
Ønsker alle en riktig god Jul.

Søndag 08.12.2008

Oppdateringer: Julestemning og hentet inn igjen besøks-telleren-den jeg har nå virker ikke!!

Tja, nå er det faktisk ikke lenge til Jul..Måtte derfor oppgradere med litt julestemning på siden..
Vi Skal nordover i Jula, først til Kirkenes hvor vi feirer jul med mor Anne og far Torbjørn, Sussetante Unn-Merete. Cesilie kommer vel også,regner vi med(onkel-ungen min)..
Deretter reiser vi til Vadsø og feirer litt Rom-Jul og nyttår med Tante Tøve og Onkel Freddy(Tøve eller Tove er søster til Ann) m/fam + Onkel Geir og Tante Beryl m/fam.(Geir er broren til Ann). Så blir det litt besøk til Bestefar Freddy(Faren til Ann), og helt sikker mange,mange fler-vet ikke om vi rekker hele slekta, men vi skal prøve..(det er maaaange).
Ønsker alle besøkene på sia våres en riktig god førjulstid-Husk å ikke stresse så mye at dere glemmer hverandre!!

Tirsdag 14..Oktober 2008

Oppdateringer: ennå mere musikk, nytt disign på gjesteboka..

Så er vi langt uti oktober-høsten er her, og det begynner å bli noe hutrig om morran..
Men det er fint i Hurdal på høsten, egentlig..Vi har til nå hatt fine høstdager, selv om det er kaldt på morran..

I morgen har Patrick bursdag, 13 år..Herregud, kor e åran blitt av??Tenåring og greier..Ja,Ja vi står han vel av..Han har vært litt småsyk i dag, så vi må se an formen i morgen tidlig..Men gaver og litt kos på senga må han jo få, så kanskje det hjelper litt på formen..
Nu e det kveld, så god natt i alle hus og hytter..

Torsdag 10.Oktober 2008

Oppdateringer: Mere musikk, ny video av Triosphere(må ses), Forsiden.

Akkurat kommet hjem fra kveldskift på jobb, det har vært en h......s uke. Skulle tru noen åpner en port en eller annen plass, så alle kommer samtidig. Men man kan jo ikke klage over å ha noe å gjøre-hadde vært værre å sitte å tvinne tommeltotter på jobb.

Lørdag reiser vi en tur til Horten. Blir bra å komme litt vekk.
Nå er jeg stupings, så nå blir det god natt..

Søndag 05.oktober 2008

Oppdateringer: Forsiden, Familien vår, Fotoalbum, Mariell, Patrick, isabell, Jessheim Auto, Alt på HPK, Morsomheter, 123 hjemmesidelenker.
Nye sider: Musikk, har begynt å lage en musikkside som inneholder litt fakta på musikken jeg liker(er nok litt rocka er jeg redd).
Videoside; naboen kommer igjen med øksa jeg har lånt-må ha på lyd!!

Nå har jeg vel vært aktiv!!!
 Tror ikke det blir slik hele tiden, men nå var det 6.mnd. siden sist, så da sier det seg selv at det måtte en skikkelig overhaling til på hjemmesiden.
Hadde fri på fredag, så det har vært godt med langhelg. Vi har bare vært hjemme i høstferien.
I går fikk vi tatt ett skikkelig røsk i hagen.
Marna var som vanlig gartnersjef..
Motorsaga ville ikke starte etter at jeg hadde saget ned ett halvt tre, å da gikk jeg og Daniel på med øks...
Vi fikk det ned...Men å drive med øks foe å felle trær, er mot mine prinsipper-vi er tross alt i 2008..Men må man, så må man..
Nå er hengeren full av busker og greier, så må kjøre det bort i dag.
I natt var det ett helt for J....g vær, blåste små j....r, og regnet sideveis..Men vi sto han av!!
Nå må jeg i gang ute igjen...

Onsdag 01.oktober 2008

Nå Har jeg dårlig samvittighet nå.. Har ikke skrevet i dagboka på 6 mnd. Skulle het årsbok, ikke dagbok...Nå skal jeg prøve å skrive litt oftere.

Vi har nylig vært på Ullevoll med mariell for kontroll av hofter- usikker om hun må gjennom nok en stor operasjon, men det avgjøres ikke før hun blir 16 år..skal på ny kontroll om 2 1/2 år..

Ann er bedre etter hun pådro seg tennisalbue etter å ha spilt...Ja, akkurat; tennis for 1.gang..Er ikke meningen at vi skal svinge med albuer, tror jeg..

Isabell har flyttet hjem, og jobber i barnehage i Hurdal - jammen godt å få hjem elsten etter hun har vært i Lillehammer i 4 år..

Partick har fått seg kjærste..Koselig..så da vet vi hvor han er...

Jeg er sliten om dagen, både hjemme og på jobb - tror det er årstiden og alderen...
Skal på lansering av Ny Golf, det blir tøft. Så skal vi på Julebord på Dizzi Showteater og se scøyen/Blunk-det tror jeg blir kanon.

Tar kvelden nå - sjekk ut de nye musikk-lenkene mine - blir å bruke litt tid på de framover, tror jeg..

Torsdag 20.Mars 2008

Nå er det påske og endelig litt fri. I går kom Carina på besøk, har overnattet til i dag. Hun og kjæresten skal flytte til Sverige på lørdag-spennende..
Vi tar en tur til Horten i morgen-skal på besøk til Ann sin søster, May-Liss. Vi blir der til Lørdag. Blir godt å komme unna litt også. Nå er vi stort sett ferdig med kjøkkenet-Gjenstår noen sokkel-lister, flytte 2 vitrineskap opp og skifte ut en benkeplate som var kommet til oss med feile mål. Får også 2 overskap som skal over kjøleskapet. Men dette er jo bare småtterier. Vi er fornøyd med resultatet og gleder oss over masse skap-plass og enormt med benkeplass.
Benytter anledningen til å takke Far Torbjørn(som har hengt i hele tiden-Han kom ned fra Kirkenes til oss i Hurdal kun for å hjelpe oss-han er og blir helt fantastisk), Geir Baumann-broren til Ann(som hjalp masse til mens han egentlig bare var innom noen dager på besøk), Mor Marna(som har vært her ofte og hjulpet til med å holde huset noenlunde ryddig i det værste kaoset) og May-Liss(som hjalp masse med rydding før vi satt i gang), Min gode elektrikernabo Lars Folvik(som har koplet sammen alle 80 metrene med kabel som jeg har trekt inne i veggene og på loftet). Uten disse fantastisk gode hjelperne hadde vi fortsatt holdt på. Tusen takk, Alle sammen.

Torsdag 29.Februar 2008

Nå begynner det å gå framover-Fikk kjøkkenet fra Italia/Sverige i dag-og har fått opp en del skap allerede. Ser virkelig flott ut,synes vi. Er klar over at det nå har vært veldig mye snakk på disse sidene om kjøkken, men sånn blir det når man henger etter veggen fra man kommer fra jobb til man legger seg-full fokus på dette og ingenting annet. Men nå er vi snart i mål - regner med å være ferdig i løpet av neste uke en gang..

Lørdag 10. Februar 2008

Nå begynner vi å bli ferdige med riving på kjøkkenet, gjenstår litt pga. skifting av vindu. Skal bli deilig å begynne med litt sparkling,pussing og grunning av vegger, så man ser at det går framover. Vi har fått den ene nye veggen delvis ferdig, og gulv er stort sett klart, men vi skal ha inn sentralstøvsuger, så vi må ha inn rør gjennom gulvet og veggen,før vi får ferdigstillt dette. nå begynner vi med den andre veggen-sette opp reisverk.. Vi ligger brukbart an ifølge planen om å bli klar med grunnarbeidet til kjøkkenet kommer-tror det skal gå bra. Isabell er hjemme i helga, men må tidlig avgårde i morgen tidlig, skal spille kamp i Oslo. Ann skal se kampen, mens vi må bli hjemme å pusse opp kjøkken...sånnerdetbare...

Lørdag 02. Januar 2008

Nå er kjøkkenet bestillt. Det blir ett Italiensk kjøkken som heter Toska. Kommer i slutten av måneden, men vi har mye jobb foran oss, så vi håper vi rekker å bli ferdig med grunnarbeidet til kjøkkenet kommer-bør vel gå sånn akkurat..

Torsdag 31. Januar 2008

I dag ble jeg 40, gitt.. Kjennes helt likt som i går, merkelig nok. Hadde besøk i helga av May-liss og lille Aksel + svigermor Marna. De hjalp masse til ved å bære ut fra det gamle badet. Kom egentlig langt på oppussingen i helga. Pappa Torbjørn kom på tirsdag, og nå går det virkelig framover. I løpet av uka har vi fått ned veggen mellom rommene, og revet deler av den andre veggen. fjærnet noe rør, tatt opp hele gulvet på det gamle badet, og begynt å legge på igjen. Hadde besøk av firmaet som vi skal kjøpe kjøkkenet av på Onsdag for endelig oppmåling. På Lørdag bestiller vi kjøkkenet i sverige.
Har i dag ikke gjort noe i dag pga. bursdagen, men selve feiringen tar vi når kjøkkenet er ferdig i slutten av februar.
Jeg har hatt en koselig dag i dag, må jeg si-masse oppmerksomhet både av arbeidskolegaer, familie og venner.
Hadde besøk av Torfinn og Grete med familie i dag. Koste oss med kaffe og kaker og bare slappet av. Men i morgen er det full kjøkkenfokus igjen!

Onsdag 23. Januar 2008

Nå er vi litt nærmere kjøkkendrømmen. Har fått mail fra sverige med tegninger og planløsning-virker interesant. Vi bestemmer oss trolig i løpet av uka, lørdag begynner jeg å ta ned overskap samtidig som vi får besøk av Søstra til Ann fra Horten m/fam;-May-Liss, Arne jørgen og Axel. Så kommer vel svigermor Marna en tur fra Oslo. Så da blir det litt riving, litt 40-års lag på forhånd, litt kaffe og kaker, også litt riving igjen-hærligt.. Så kommer min faste oppusningspartner på tirsdag fra Kirkenes(Pappan min Torbjørn). Som vanlig er han klar når noe er på gang..Den karen er bare helt utrolig, han kommer nedover fra Kirkenes til Hurdal for å hjelpe oss. Kan man ønske seg bedre foreldre? Han skulle til og med betale flybileten selv, men der går grensa!!! Den skal jaggu vi betale, ellers får han snu i døra!
Det blir koselig å få ham nedover igjen.
Nå er det natt-GOOOOOD NATT.

Søndag 20. Januar 2008

Jepp, Nå nærmer det seg kjøkkenfornying. Var i sverige i helga og fallt fullstendig for ett italiensk kjøkken. Vi får tilsendt tilbud på mail i løpet av uka-Prisen har jo selvsagt mye å si, men er det ikke så mye dyrere enn ikea-kjøkken, så blir det nok dette fra sverige, tror vi. Ikea er helt greit, men er jo ikke finerte flater engang i overskap med vitrinedører, så det blir jo litt rart med eikeskap der man ser det hvite i bakrunnen. Også skapstammene er hvite i forkant. Men det er klart, koster det halvparten med ikea-kjøkken, har man råd til utrolig mye finer og lim!!!
Vi venter i spenning - skal legge ut noen bilder på siden underveis i prosessen - ligger nederst på sia - heter kjøkken, så følg med..
Vi gleder oss mest, men her blir det mye jobb. Vi skal rive ned 2 vegger, sette inn og flytte ett vindu, få gulvet fra 2 rom plant-der det ene rommet har vært bad(gulvet haller mot sluk!!). Nytt tak, fjærne avtrekk fra loftet til vifte og tette hullet, finne ut hva vi ønsker på vegg og gulv.

Oppi alt dette kjøkkengreiene, driver Isabell og tar lappen, har oppkjøring på min 40-års dag 31/1. Så nå har vi hatt med oss hjem en Subaru Forrester 2001 mod. på prøve som er kommet inn brukt på jobben min. Har gått snart 300 000km, men virker ok-så er prisen grei, blir det nok denne bilen på Isabell - hun likte bilen godt. Hun bor i den bratteste byen i Norge(Lillehammer), så her er det greit med 4-hjulstrekk og pigger på vinteren. Nå må je sove litt før jobben i morgen.god natt!

Mandag 07. Januar 2008

Nå er jula over, og man har begynt på jobb igjen. I dag har det vært skikkelig mandag på jobb-har ringt hele dagen. Men vi får være glad vi har nok å gjøre,værre hvis man satt på jobb å ikke hadde noe å gjøre, da spørs det hvor lenge man har jobb.. Men jeg kunne tenke meg en mellomting. Sånn er det vel for oss alle, man ønsker akkurat passelig..
Foreløpig har jeg ikke holdt mitt nyttårsforsett, være mere å redigere på hjemesiden.,eller,jeg har jo foreløpig vært flinkere nå enn på den gamle siden...så vi må bare stå på og redigere..

Vi er for tiden i fullt kjøkkenmodus, skal pusse opp kjøkken-skal få lagt ut noen bilder etterhvert på hvordan det er nå, litt underveis i jobben og ferdig resultat. følg med..

Onsdag 26.12-2007

Tja, nu e det 2.juledag, og roen har begynt å senke seg.'
Alle er fornøyd med gavene de har fått, Juleribba fikk kanonsprø svor - så da e det bærre lækkert.
I går var vi hos Svein Håvard og Elisabeth stokkenes å spiste pinnekjøtt - hurdals beste etter det kjærringa og Isabell forteller. Dette har blitt tradisjon. Selv spiser jeg nødig pinnekjøtt, så jeg fikk ribbe-2 .dagen på rad - gud e finnmarking-det e æ sikker på..

I dag skal vi på kino,tror jeg..blir koselig,utrolig lenge siden vi har vært på kino i lag hele familien.

Søndag 23.12-2007

Ja, Så er jula her. Nå er det lille-Julaften, og vi er stort sett ferdig med forberedelsene. Ikke værst - som oftest springer man ræva av seg for å bli ferdig. Nå er pepperkaker, havreflarn og resten av baksten i boks - bokstavelig talt..så har vi vaska gølvet, og vi har bori ved, osv..

Ungene er litt mere oppspilt enn vanlig, men sånn er det jo, man husker jo selv når man var 10-12 år gammel..
Isabell skal desverre ikke feire med oss i år - skal til faren sin(Bjørn Nykmark) og feirer derfor i Oslo i år. Men vi skal prøve å lage det litt koselig før hun drar - åpne en presang hver, så vi føle vi har vært sammen i år også.'
i år skal vi faktisk i kirka på julaften, ikke fordi vi plutselig har blitt kristen, men Mariell skal spille sammen med resten av skolekorpset i kirka. Mange sier det bruker å være koselig i kirka på julaften, så nå finner vi jo det ut..

God Jul til alle sammen, måtte alle finne roen og julefreden. Spesiell hilsen til Tommy Eriksen med familie, som må feire jul på sykhuset sammen med resten av familien etter en bilulykke. Håper dere klarer å kose dere litt, iallefall..

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.06 | 11:48

Fantastisk flislegger!

http://www.oslomurogflis.no/

...
07.12 | 13:47

Marie Fredrikke Gade, gift Pedersen, var min mormorsmor. Min Mormor var Kristine Pedersen som gifte sig med en svensk Birger Persson och flyttade till Järnboås

...
18.07 | 01:12

Har du hørt om Hausmann von Dagenborg ?

Mvh Ole Jørgen Olsen.

...
26.04 | 23:37

Hei! Trenger du flere vitser? Sjekk ut http://www.netfun.no!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE